Đurić:Politika Đilasa simbol najveće pljačke u Srbiji Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 16. 10. 2018. 12:07:50

Potpredsednik SNS-a Marko Ðurić rekao da je politika Dragana Ðilasa simbol najveće pljačke nacionalnih resursa u istoriji Srbije, a da je njegova „lažna i licemerna briga za srpske fabrike samo još jedna od manifestacija potpune zabludelosti i promašenosti srpske opozicije“.

sns19012016.jpg

Ðurić je u izjavi medijima naveo da su Ðilas i „njegova žuta tajkunska družina“ posle 2000. godine opustošili sve što je u Srbiji građeno decenijama i sačuvano čak u najtežim ratnim godinama, i poslednji ko sme da se predstavlja kao zaštitnik nacionalnih resursa jeste „upravo tajkunski kralj Dragan Ðilas“.

Naveo je da su Ðilas i njegovi od uspešnih i perspektivnih fabrika i preduzeća pravili ledine i uzgajivačnice šampinjona, a pivare, cementare, šećerane i druge neprocenjive industrijske komplekse, poklanjali ili prodavali za dolar, pod izgovorom da ta preduzeća postoje samo na papiru i da nemaju nikakvu perspektivu.

„Uništavali su Srbiju za proviziju i enormno se bogatili dok su bili na vlasti“ rekao je Ðurić i dodao:

„Danas mnoga od tih preduzeća koja su poklonili kao neperspektivna prave veliki profit, ali on se, umesto građanima, preliva u džepove onih sa kojima je žuta lopovska klika pravila kombinacije“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 23°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana