Ðurić:Jedina misija Jeremića je da nanosi štetu Srbiji Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 11. 06. 2019. 12:55:40

Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Ðurić, izjavio je da je Vuk Jeremić još jednom potvrdio da je njegova jedina politička misija nanošenje štete sopstvenoj zemlji.

 

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Ðurić kaže da je to postalo jasno čak i građanima koji su donedavno podržavali opoziciju a danas se masovno distanciraju od protesta na čije su čelo stali Jeremić i njegovi jednako kompromitovani saradnici iz Saveza za Srbiju.

„Oni koji su u Srbiju uveli motorne testere i nasilje nad ženama kao metod političke borbe ostali su bez podrške i danas ih prezirom i neodobravanjem kažnjava čak i deo građanstva nenaklonjen vladajućoj koaliciji“, naveo je Ðurić.

Njihovo, kako kaže, istrajavanje u besmislenom bojkotu parlamentarne demokratije i politika neargumentovanih napada, laži i govora mržnje, zagadili su političku klimu u Srbiji ali i potvrdili da stvaranje konfliktne političke atmosfere jeste isključivo u interesu razvlašćene DOS-ovske političke elite, a ne u interesu građana koji se masovno ograđuju od takve opozicije.

„Srpska napredna stranka će, za razliku od onih, koji mržnjom i nasiljem nastoje da se nametnu kao politička alternativa, nastaviti da radom i rezultatima opravdava ogromno poverenje građana, da radi na jačanju ekonomije, stvaranju normalnog građanskog društva i da se bori za državne i nacionalne interese“, kaže Ðurić.

Primećuje da Jeremić danas izgleda umorno, jer dosadilo mu je očigledno da ponavlja jedne iste prazne klevete i optužbe u koje ni sam ne veruje.

Očekuje, kaže, da Jeremić veoma brzo oglasi odlazak u političku penziju, kao što su to pre njega učinili i neki drugi lideri srpske opozicije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 12°C

Vedro

Subota
Pretežno sunčano

Max: 19°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana