DS biračima: Izađite na izbore, ali budite oprezni

Parlamentarni 2016 21. 04. 2016. 19:45:42

Predsednik DS Bojan Pajtić pozvao je danas građane da izađu na izbore i glasaju protiv onih koji su Srbiju ponizili i osiromašili, dok su Dragoljub Mićunović i Gordana Čomić izrazili bojazan da bi izbori mogli da budu pokradeni.

demokratskastrankads29032016.jpg

„Bez obzira na sve pritiske, nasilje, uvrede, govor mržnje, kojima je Demokratska stranka bila izložena, bespoštedno smo se borili za slobodnu, za pravednu, za normalnu Srbiju. Bićemo i ubuduće čuvari vatre“, poručio je Pajtić na predstavljanju Koraksove knjige „Fenomenologija zarđale kašike“, koja je, u organizaciji DS, održana u Knez Mihailovoj ulici.

I predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović je pozvao građane da izađu na izbore, ali da budu oprezni jer, kako je rekao, postoje nagoveštaji da bi izbori mogli da budu sumnjivi.

Kako je rekao, „krajnje je vreme da se uljudimo kao država, koja je u stanju da organizuje normalne izbore, da oni ne budu u slavu jednog čoveka već poštovanja institucija, slobode, i ljudskih prava“.

Prema rečima zamenice predsednika DS Gordane Čomić, DS neće dozvoliti da glasovi građana budu pokradeni na izborima.

„Mi ćemo nastaviti da pitamo šta je sa lažnim biračima, na lažnim prebivalištima, šta je sa lažnim biračkim spiskovima koji su normalna posledica lažnih ugovora i lažnih diploma, svega lažnog što se nama predstavlja kao istina“, rekla je Čomić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Utorak
Malo i umereno oblačno

Max: 27°C
Min: 15°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana