Normalizovan saobraćaj na autoputu kod Vrčina Tanjug

HronikaHronika Pocetna 13. 08. 2017. 18:45:31

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Vrčin, normalizovan je, pošto je policija obavila uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život.Uhapšena ćerka koja je upravljala opelom, stradala majka

naplatna-rampa-vrcin-saobracaj

Do nesreće je došlo oko 14 sati, na autoputu Beograd – Niš, u smeru ka Nišu.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, ka naplatnoj rampi se formirala kolona vozila duža od tri kilometara.

Kolona se neprestano povećava.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda.

U nesreći koja se dogodila oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Normalizovan saobraćaj na autoputu kod Vrčina

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Vrčin, normalizovan je, pošto je policija obavila uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, oštećeno vozilo je uklonjeno, a radnici su očistili krš nastao kao posledica udesa.

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo zaštitnu ogradu i prešlo na drugu stranu puta.

Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu.

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti unišsteno, a drugo je udareno u levu stranu.

Odmah posle toga, kod naplatne rampe su se formirale kilometarske kolone vozila.

Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

Beogradski mediji javljaju da je vozilo koje je probilo zaštitnu ogradu imalo holandske registarske tablice i da su putnici u njemu bili turski državljani. Žrtva nesreće, kako se navodi, bila je putnica tog vozila.

To je bila druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu za Niš nedaleko od Beograda. U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Uhapšena ćerka koja je upravljala opelom, stradala majka

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu devojci koja je upravljala vozilom holandske registracije a koje je danas učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

U toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati život je izgubila njena majka, dok je otac teško povređen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije, precizirali su u tužilaštvu.

Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je „opel“ holandskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

U toj nesreći povređeni su i putnici automobila „hjundai“ sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene, preneli su mediji.

(Kraj) mlj/bt

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Sumaglica

Trenutna temperatura -2°C

Sumaglica

Petak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -3°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana