Srpska lekarka najbolja u transplantaciji kose Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 23. 05. 2018. 12:40:16

Univerzitet u Oksfordu odao je priznanje dr Tanji Radenkov i njenom timu za najbolju medicinsku praksu u transplantaciji kose za 2018. godinu. Nagrada „Best medical practise” dodeljuje se za stručnost, postignute rezultate i primenu sigurnih i efikasnih metoda lečenja.

_Dr-Vincenco-Kostidjolji-sa-dobitnicima-priznanja.

 

 

Svečanost povodom uručenja održana je na najprestižnijem engleskom univerzitetu, a nagradu je dodelio predsednik Evropske medicinske asocijacije, doktor Vinćenco Kostiđolji.

Dr-Vincenco-Kostidjolji-i-dr-Tanja-Radenkov

„Mi prepoznajemo lekare sa profesionalnim iskustvom koji pomeraju granice medicine. Doktorki Tanji Radenkov odajemo priznanje za visoke standarde koje je svojim radom postavila“, rekao je dr Kostiđolji i naglasio je da će mu biti čast što će dr Radenkov biti deo tima koji ovog juna u Briselu učestvuje u formiranju novog medicinskog tela i uvođenju univerzalnih svetskih zdravstvenih pasoša.

Doktorka Radenkov zahvalila se na dodeljenom priznanju koje, kako kaže, mnogo znači celom timu i predstavlja potvrdu da srpski lekari idu u korak sa svetom.

Dr-Tanja-Radenkov.jpg-stb

„Čast nam je što smo u svetskoj konkurenciji proglašeni za najbolje. Ova nagrada je rezultat stalnog ulaganja u znanje i težnje da budemo najbolji u svom poslu. U radu poštujemo najviše medicinske standarde, a kada je reč o presađivanju kose, Advanced Hair Tranaplantation Method, koji primenjujemo, donosi procenat uspešnosti transplantacije iznad 90%. Zadovoljni pacijenti i poverenje koje nam ukazuju potvrda je da je naš trud prepoznat”, naglasila je doktorka Radenkov, koja je ovom prilikom na Univerzitetu u Oksfordu održala i predavanje na temu „Najsavremenije metode transplantacije kose“.

 

 

 

One Response to “Srpska lekarka najbolja u transplantaciji kose”

  1. Dr Marija kaže:

    Dobila je nagradu primenom AHT metode presađivanja kose, transplantacije kose
    http://www.ahttransplantacijakose.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 33°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana