Donirano 100 bebi paketa KBC „Zemun“ Studio B

BeogradBeograd Pocetna 03. 03. 2018. 14:49:44

Fond Mala Milica Rakić iz Batajnice donirao je 100 bebi paketa KBC Zemun. „Sprovodimo odgovornu politiku prema najstarijim, ali i najmlađim sugrađanima koji će biti budućnost našeg grada“, kaže predsednik opštine Zemun Dejan Matić. On poziva sve odgovorne kompanije da se uključe i prema svojim mogućnostima daju doprinos da akcija bude još uspešnija.

Zemun KBC Zemun pokrivanje

Prvi dani posle rođenja bebe najsrećniji su trenuci u životu roditelja. A da bi oni bili bezbrižniji potrebno je pripremiti sve kada se novi član porodice useli u  dom. Direktor Zemunske bolnice Dragoš Stojanović ističe da je akcija dodele poklona porodiljama samo još jedna u nizu koju lokalna samouprava i opština Zemun sprovode.

Donacija koja će mnogo značiti mladim mamama i pomoći im u periodu posle izlaska iz porodilišta,je u ime fonda Mala Milica Rakić iz Batajnice uručio predsednik opštine Zemun Dejan Matić.

„Opština Zemun vodi računa o svakom našem sugrađaninu i ono što bih naglasio jeste da smo, pored ovoga, od Nove godine doneli odluku da nagradimo svako prvorođeno dete vaučerom sa po 100.000 dinara. Pridružila nam se i jedna zlatarska radnja koja daruje dukat svakom prvorođenom sugrađaninu prvog januara“, rekao je Matić.

U opštini Zemun kažu da će nastaviti da buduće roditelje opremaju auto sedištima i svim potrebnim predmetima za decu i dodaju da se nadaju da će natalitet biti još veći.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slab sneg

Trenutna temperatura -1°C

Slab sneg

Petak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -1°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana