Dobrotvorni bazar za najugroženije u Srbiji Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 09. 12. 2018. 16:51:41

“Zamislite šta možemo da uradimo zajedno“ slogan je još jednog dobrotovornog bazara koji organizuje Međunarodni klub žena, a koji je ove godine okupio 23 zemlje učesnice iz različitih delova sveta.

bazar-sajam-dobrotvorni-greb

Svaka od zemalja daće svoj doprinos u okviru lutrije koja se organizuje na manifestaciji, a čiji je cilj da sva prikupljena sredstva dođu do najugroženijeg stanovništva u Srbiji.

Tradicionalna manifestacija koja svake godine slavi duh zajedništva i najlepše principe darivanja i ovog puta obradovaće one kojima su naša podrška i pomoć u ovim trenucima najpotrebniji. Brojne zemlje poput Kine, Brazila, Austrije i Rusije stigle su na Beogradski sajam kako bi dale svoj doprinos kroz poklone koje su namenili nagradnoj lutriji. Na svakom štandu tih učesnica našle su se stvari koje su karakteristične za svaku od njihovih zemalja.

Najvredniju nagradu ove godine omogućila je Austrija i to sa tri puna pansiona za četvoročlanu porodicu u hotelu za decu u Austriji. Na njihovom štandu našli su se brojni prehrambeni proizvodi, ali su za manifestaciju specijalno pripremili ono što je karakteristično za njihovu nacionalnu kuhinju.

Sakupljena sredstva Međunarodni klub žena će preko svog Humanitarnog fonda uputiti organizacijama i projektima u oblasti civilnog društva u Srbiji, a kojima je takva pomoć i podrška najpotrebnija.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana