Đilas ponovo zabranio novinarima da rade svoj posao Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 06. 03. 2018. 14:00:12

Dragan Đilas nastavlja sa skandalima. Posle zabrane ulaska u njegov izborni štab u nedelju, danas je ponovo zabranio novinarima Studija B i još ponekim medijima da prisustvuju njegovoj konferenciji za novinare.

telop-greb

Ispred vrata, pored našeg izveštača, ostali su i novinari Pinka, Informera, Srpskog telegrafa.

Draganu Đilasu poručujemo da nismo uplašeni i da ćemo nastaviti da mu postavljamo pitanja koja mu se ne dopadaju, bez obzira na skanalozno ponašanje i zabranu prisustva novinara njegovoj konferenciji za novinare. To verovatno nije u njegovom, ali svakako jeste u interesu srpske javnosti.  Od Đilasa tražimo odgovore na sledeća pitanja…

1.   Da li je tačno da vam je kampanju za izbore platio Dragan Šolak, suvlasnik SBB-a, tako što vam je za objekat na Novom Beogradu, samo za prvu ratu platio 4,4 miliona evra, za objekat koji, inače, ne košta više od 2 miliona evra?

2.   Da li je tačno da je prodaja ovog objekta samo paravan da vam Šolak da novac za kampanju, s obzirom da Dajrekt medija i dalje ima prostorije u objektu koji ste prodali Šolaku?

3.   Da li ste vi, ili jedan Bugarin, danas vlasnik Dajrekt medije?

4.   Kakve su vaše veze sa Krasimirom Petrovom Gergovom, kome ste prodali Dajrekt mediju?

5.   Da li ste uopšte prodali ovu kompaniju, pošto mediji pišu da se samo radi o fiktivnoj transakciji i da ste u stvarnosti vi i dalje vlasnik Dajrekt medije?

6.   Koliko puta se vaše bogatstvo uvećalo od 2004. godine kada ste ušli u politiku?

7.   Da li ste politički uticaj koristili za uvećavanje ličnog bogatstva, koje raste baš u vreme kada i vaš politički uticaj?

8.   Otkud vam novac na kupovine nekretnina za koje ste utrošili milione evra, za šta postoji i imejl koji vam je uputila vaša saradnica iz Multikoma, Jadranka Drinić?

9.   Da li ovoliki novac možete da trošite baš zato što ste, a to piše u izveštaju Verice Barać, uspostavili kontrolu nad svim medijima u Srbiji, baš u vreme kada ste napredovali u politici i politiku koristili za uvećanje ličnog bogatstva?

10.  Da li ste vi direktni krivac za finansijsku i političku propast DS-a, kao što stoji u internom izveštaju stranke kojom ste upravljali i koliko ste zaradili od kamata koje i danas naplaćujete od DS-a?

DJILAS-Telop-02.jpg-greb

DJILAS-Telop-03.jpg-greb

DJILAS-Telop-04.jpg-greb

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno vedro

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana