Damjanović:Radikali najviše doprineli razvoju Zemuna Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 11. 02. 2018. 10:38:33

Kandidat SRS za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je teritoriju opštine Zemun i rekao da je u vreme kada su radikali bili na vlasti ta opština postala najefikasnija po načinu rada i kada se najviše gradilo.

radikalisrpskaradikalnastranka17112014.jpg

„Radikali su bili stožer vlasti kada su se gradila najbolja naselja, kao što su danas velelepne Busije, Plavi horizonti, kada smo rekonstruisali pozorište u Zemunu, današnji Madlenijanum. Pokazali smo da se htenjem, voljom i željom sve može ostvariti,“ rekao je Damjanović.

Prema njegovim rečima, ostalo je upamćeno da je Zemun tada bio jedina opština u Srbiji čiji je predsednik opštine, Vojislav Šešelj, sve građane primao od jutra do sutra i uspešno rešavao sve probleme. Za sve građane Opštine Zemun morala su biti otvorena vrata kod svakog načelnika, kod svakog čoveka koji je mogao da donosi rešenje.

„Mi zato obećavamo građanima Beograda da ćemo na taj način i sad raditi, na način kako je to radio naš predsednik stranke, jer je on nosilac liste i garant da će ljudi sa naše liste svakodnevno rešavati probleme svih građana Beograda. Za sve mora pođednako postojati razvoj infrastrukture, Gradskog saobraćajnog preduzeća, gradskih saobraćajnih linija, razvoj poljoprivrede i svega onoga čime ćemo olakšati život ljudima, da bude bolji, kvalitetniji“, rekao je Damjanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 29°C
Min: 19°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana