Damjanović: U nasleđe deci da ostavimo uređen Beograd Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 23. 02. 2018. 11:51:26

Kandidat za gradonačelnika SRS Milan Damjanović obišao je beogradsko naselje Kaluđerica, gde je u razgovoru sa meštanima poručo da jedino radikali mogu domaćinski da vode Beograd i to na srpski način.

SRS---LOGO-radikali

„Za rešavanje tekućih problema grada: problema legalizacije, izgradnje kanalizacionih mreža, regulisanja vodovodnih mreža, kao i konačno rešavanje pitanja gradskog saobraćajnog preduzeća – radikali imaju sposoban kadar koji hoće i može da radi na najbolji način“, rekao je Damjanović.

Ako nam ukažete poverenje, kazao je kandidat SRS za gradonačelnika, mi ćemo moći da obezbedimo našoj deci besplatno bavljenje sportom, da rešimo probleme predškolskih ustanova – da sva deca grada Beograda ostvare svoje dečije pravo da idu u vrtić, da se školuju kvalitetno, onako kako zaslužuju.

„Deca su naša budućnost i mi radikali hoćemo i možemo da u nasleđe toj deci ostavimo uređen grad Beograd“, rekao je Damjanović.

On kaže da je u toku borbu za vlast između aktuelnog i bivšeg režima.

„Međusobno se optužuju ko je od njih veći lopov i neradnik, te ko će od njih manje uraditi za Beograd. Radikali znaju da su njihove međusobne optužbe i te kako utemeljene“, tvrdi Damjanović.

2 Responses to “Damjanović: U nasleđe deci da ostavimo uređen Beograd”

  1. Дућа kaže:

    Само радикалима и верујем једино они одраде оно шта обећају..

  2. Galante kaže:

    Beograd treba da se vodi domacinski i na srpski nacin bez stranih uticaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno vedro

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana