Damjanović na Voždovcu: Avala je turistički potencijal Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 14. 02. 2018. 10:23:01

Opštinu Voždovac posetio kandidat SRS-a za gradonačelnika Miljan Damjanović, zajedno sa visokim stranačkim funkcionerima Nemanjom Šarovićem i Aleksandrom Šešeljem.

avala-avalskitoranj

„Treba ukinuti finansiranje nevladinog sektora, pogotovo onog dela koji izrazito otvoreno radi protiv srpskog nacionalnog interesa, a ta sredstva preusmeriti u turističke projekte koji su izvodljivi, kao što su Stara mehana i kuća Stepe Stepanovića. Hoćemo da izgradimo prolazak do Avale koja nije dovoljno iskorišćena kao poseban turistički potencijal sa svim svojim kapacitetima, a mi imamo i volju i stručan kadar da to ostvarimo“, rekao je Damjanović okupljenim građanima.

On je kazao da jedino radikali mogu da urade taj posao, jer ispunjavaju svoja obećanja data ljudima.

„Zato će srpski radikali odmah 5. marta, zajedno sa vama Voždovčanima, sesti i videti šta nam je činiti, koji su prioriteti i koliko nam je sredstava na raspolaganju da ih ostvarimo: brzo, efikasno i časno“, rekao je on.

„Mi vam obećavamo da će sve biti jasno, javno i po zakonu, a vi dobro znate da radikali drže datu reč i da se jedino Srpska radikalna stranka nikada nije obrukala i to tako mora i da ostane“, istakao je Damjanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana