Dačić: Ko je voleo Tita i Slobu sada da glasa za Antića Beta

PolitikaPolitika Pocetna 18. 02. 2018. 18:36:55

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je večeras sve gradjane koji su, kako je rekao, voleli Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića da na beogradskim izborima 4. marta glasaju za kandidata koalicije SPS – Jedinstvena Srbija Aleksandra Antića.

antic72004092014.jpg

Na centralnom predizbornom skupu te koalicije u zemunskoj hali „Pinki“, Dačić je ocenio da su komunisti i socijalisti uradili ; sve što je u prošlosti uradjeno u Beogradu. „Mi smo partija dugog trajanja. Svi koji su voleli Tita, Slobu i koji sada vole mene 4. marta neka glasaju za Aleksandra Antića. Ja sam garancija za siguran i jasan put kojim će se voditi Beograd ali i država“, rekao je Dačić.

On je dodao da nije bio previše prisutan u kampanji za beogradske izbore zbog obaveza koje je imao kao ministar spoljnih poslova.  „Radio sam za Srbiju a ne za partiju i našu koaliciju. Jer mi smo prvenstveno državotvorna partija. Kao šta ja čvrsto, jasno i odlučno vodim spoljnu politiku Srbije, tako i vi da vodite Beograd“, rekao je Dačić kandidatima za odbornike te koalicije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno vedro

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana