Čestitke pripadnicima Kopnene vojske Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 15. 11. 2018. 18:27:43

Obezbeđujući mir i stabilnost na jugu Srbije i administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, održavate situaciju u regionu stabilnom, poručio predsednik Vučić u čestitki pripadnicima Kopnene vojske, koji obeležavaju svoj Dan.

vucic-vojska-pester-tanj

Predsednik Vučić i ministar odbrane Aleksandar Vulin uputili su čestitke povodom 16. novembra, Dana Kopnene vojske, koji se obeležava u spomen na početak Kolubarske bitke 1914. godine, jedne od najznačajnijih bitaka u Prvom svetskom ratu.

Vučić je u čestitki ocenio da su pripadnici Kopnene vojske u godini u kojoj se obeležava stogodišnjica pobede u Prvom svetskom ratu dali nemerljiv doprinos razvoju operativnih sposobnosti svoga vida i daljoj reorganizaciji Vojske Srbije, kao i da su još jednom pokazali zašto su jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije, ali i stabilnosti čitave države.

Obezbeđujući mir i stabilnost na jugu Srbije i administrativnoj liniji s Kosovom i Metohijom, održavate situaciju u regionu stabilnom, a angažovanjem u multinacionalnim operacijama doprinosite jačanju ugleda naše zemlje u svetu. Siguran da ćete i u narednom periodu profesionalno izvršavati postavljene zadatke i nastaviti modernizaciju, u čemu ćete imati potpunu podršku Republike Srbije, čestitam vam praznik, navodi Vučić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana