Čestitka Vučića novom kancelaru Austrije Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 18. 12. 2017. 13:35:33

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je novom saveznom kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu stupanje na dužnost i poželeo mu uspeh u radu ujedno se zahvalivši na podršci Austrije evropskom putu Srbije.

telop-vucic

„Jednom prilikom ste rekli da nije reč samo o tome da nešto budeš, već i da nešto uradiš. Ta poruka je bliska svakom ko je imao čast da mu bude ukazano poverenje da obavlja državničku dužnost i siguran sam da Vam poverenje građana Austrije daje snažnu volju da ih vodite čvrsto utemeljenim putem uspeha i napretka,“ naveo je Vučić u pismu Sebastijanu Kurcu.

On je izrazio uverenje da će Kurc snagom snagom svog liderstva, zasnovanom na spoju mladosti i političkog iskustva, doneti mnogo dobrobiti za budućnost Austrije i Evrope.

„Verujući u Vašu energiju i znanje, siguran sam da ćemo i kroz buduću saradnju doprinositi sve boljim političkim i ekonomskim odnosima naših dveju zemalja i budite uvereni da Srbija ostaje prijatelj i pouzdan partner Austrije. Koristim ovu priliku da Vam još jednom zahvalim za podršku koju iskazujete Srbiji na evropskom putu“, navodi se u pismu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slab sneg

Trenutna temperatura -2°C

Slab sneg

Subota
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -1°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana