CARNEX proizvodi osvojili Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 19. 05. 2017. 12:44:14

Ocene Šampion kvaliteta grupe proizvoda dobili Selection kokošija pašteta, mesni narezak, goveđi gulaš i panceta slajs.

Carnex nagrade 01

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, najznačajnoj manifestaciji ovog tipa u regionu, sinoć su uručene nagrade kompanijama Šampinonima kvaliteta. I ove godine industrija mesa CARNEX dobila je Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda. Ova nagrada je još jedna potvrda da je Carnex omiljeni brend potrošača i već 60 godina sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

„Ova nagrada je još jedna potvrda da je Carnex lider na tržištu. Zahvaljujući vertikalno integrisanom procesu, imamo potpunu kontrolu ne samo proizvodnog procesa, već  kompletnu kontrolu kvaliteta – od proizvodnje stočne hrane do gotovog proizvoda i otpreme. Šampioni kvaliteta su naše tradicionalne recepture, ali i Selection kokošija pašteta, potpuno nov proizvod napravljen od najboljih komada mesa. Uvodimo inovacije i razvijamo inventivne recepture kako bismo izašli u usret različitim potrebama naših potrošača“, izjavila je Tamara Penjić, izvršna direktorka Industrije mesa Carnex.

Ocenu Šampion kvaliteta grupe proizvoda osvojili su omiljeni proizvodi potrošača: Selection kokošija pašteta, mesni narezak, goveđi gulaš i panceta slajs. Velika zlatna medalja za kvalitet pripala je Carnex jetrenoj pašteti, pašteti od tune, pašteti sa šunkom, grill kobasici, mesnom prelivu za špagete, viršlama Smazalice i svinjskoj masti.

Industrija mesa Carnex osvojila je još i 20 zlatnih i 9 srebrnih medalja za kvalitet proizvoda u različitm kategorijama, čime je još jednom dokazala svoju lidersku poziciju na tržištu mesnih prerađevina i posvećenost razvoju proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Carnex nagrade 02

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana