Brnabić u Prokuplju Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 10. 08. 2018. 14:17:36

Sastankom sa predsednikom opštine Prokuplje Aleksandrom Simonovićem, premijerka Srbije Ana Brnabić započela je posetu toj opštini, nakon čega će posetiti i Kuršumliju.

Prokuplje, 10. avgusta 2018.-Sastankom sa predsednikom opstine Prokuplje Aleksandrom Simonovicem, premijerka Srbije Ana Brnabic, zapocela je posetu toj opstini, nakon cega ce posetiti i Kursumliju. Na sastanku u zgradi opstine Prokuplje prisustvuje i gradsko rukovodstvo, a nakon sastanka premijerka ce zajedno sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevicem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, obici Dom zdravlja Prokuplje.FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Na sastanku u zgradi opštine Prokuplje prisustvuje i gradsko rukovodstvo, a nakon sastanka premijerka će zajedno sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevićem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, obići Dom zdravlja Prokuplje.

Zajedno sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, Brnabić će kasnije u toku dana posetiti i Opštinu Kuršumlija, gde će se sastati sa predstavnicima lokalne samouprave.

Brnabić i Ljajić će u Kursumliji posetiti fabriku “Simpo Šik“ i Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju “Žubor“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Magla

Trenutna temperatura -3°C

Magla

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 1°C
Min: -3°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana