Besplatni paketići za male Palilulce Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 04. 12. 2017. 12:21:35

Opština Palilula organizuje dodelu besplatnih paketića za decu od jedne do šest godina sa te opštine, a decu je moguće prijaviti od danas do 22. decembra.

paketici25122015

Kako je rekao predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić, za svu decu koja idu u predškolsku ustanovu „Boško Buha“, vaučere za paketiće roditelji će dobiti od vaspitača, a za decu koja idu u privatne vrtiće, ili uopšte ne idu, biće neophodno da roditelji dođu u prostorije opštine Palilula, popune određeni formular, dostave kopiju lične karte, kao i dokaz o mestu prebivališta za svoje dete.

Tako će, kaže Jovičić, roditelji ostvariti mogućnost i dobiće vaučer za paketić, koji će se deliti na manifestacijama 24. i 25. decembra u hali Pionir i 26. decembra u Ustanovi kulture „Vlada Divljan“.

„Zaista ćemo napraviti i omogućiti zimske čarolije za našu decu. Očekujem da će se prijaviti više od 7.500 roditelja, koji će ostvariti pravo na besplatne paketiće za svoju decu. Još jedanput, pozivam sve da nam se priključe, očekujem da ćemo izmamiti i osmehe na dečjim licima“, rekao je Jovičić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 7°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana