Besplatni izleti za penzionere Rakovice Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 21. 09. 2017. 10:40:22

Gradska opština Rakovica u saradnji sa Gradom Beogradom, organizuje od kraja septembra do kraja novembra besplatne izlete za penzionere. Jednodnevne ekskurzije organizuju se svakog utorka, srede i četvrtka, a namenjene su penzionerima koji žive u Rakovici.

penzioneri-izlet-palilula-bi

Penzioneri Rakovice imaće priliku da biraju između sedam destinacija za jednodnevni izlet u Srbiji. Moći će da posete Lazarevac (poseta spomen-kosturnici, obilazak Kamengrada i manastira Bogovođa), obiđu arheološko nalazište u Vinči, odu do Oplenca, Aranđelovca i Orašca, ili da posete Sremske Karlovce i Frušku goru. Moći će da se opredele i za posetu kompleksu u Kupinovu (Ogar – najstarija etno kuća u Sremu), Donjem Tovarniku, Pećincima i Muzeju hleba u tom mestu, obiđu Brankovinu ili Smederevsku tvrđavu i Krnjevo i posete vinariju „Radovanović”. Za sve izlete obezbeđeni su licencirani turistički vodiči.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti od 20. septembra pozivom na broj telefona 011/ 7850-154, ili na i-mejl adresu usluzbigradjana@rakovica.rs. Osobe koje se prijavljuju za besplatan jednodnevni izlet potrebno je da ostave ime i prezime, godine, adresu i broj telefona.

Arhivska fotografija

One Response to “Besplatni izleti za penzionere Rakovice”

  1. Katarina kaže:

    Dobar dan,
    Zainteresovana sam za jednodnevne izlete koje organizujete za penzionere, jel to funkcionise i jel aktuelno prijavljivanje i gde?
    Hvala unapred, pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana