Besplatni izleti za penzionere Rakovice Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 12. 10. 2017. 11:42:04

Gradska opština Rakovica u saradnji sa Gradom Beogradom, organizuje u oktobru i novembru besplatne izlete za penzionere. Jednodnevne ekskurzije organizuju se svakog utorka, srede i četvrtka, a namenjene su penzionerima koji žive u Rakovici.

palilula-penzioneri_ekskurzija_pok

Penzioneri Rakovice imaće priliku da biraju između sedam destinacija za jednodnevni izlet u Srbiji. Moći će da posete Lazarevac (poseta spomen-kosturnici, obilazak Kamengrada i Manastira Bogovođa), obiđu arheološko nalazište u Vinči, odu do Oplenca, Aranđelovca i Orašca, ili da posete Sremske Karlovce i Frušku goru. Moći će da se opredele i za posetu kompleksu u Kupinovu (Ogar – najstarija etno-kuća u Sremu), Donjem Tovarniku, Pećincima i Muzeju hleba u tom mestu, obiđu Brankovinu ili Smederevsku tvrđavu i Krnjevo i posete vinariju „Radovanović”. Za sve izlete obezbeđeni su licencirani turistički vodiči.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti od 20. septembra pozivom na broj telefona 011/7850-154, ili na i-mejl adresu usluzbigradjana@rakovica.rs. Osobe koje se prijavljuju za besplatan jednodnevni izlet potrebno je da ostave ime i prezime, godine, adresu i broj telefona.

One Response to “Besplatni izleti za penzionere Rakovice”

 1. Ljubinka Jovanovic kaže:

  Postovani,
  Gde mogu da pronadjem raspored izleta i da li penzioner ima pravo na samo jedan izlet?
  S postovanjem,
  Ljubinka Jovanovoc(63 godine)
  Borska 26
  065 50 50 160

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 30°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana