Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1200

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje punih pet sati, od 7 do 12, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine petočasovni jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Jelena Bajević, Jovana Manić i Vladimir Đoković.

U utorak gledaćete…

 

U jutarnjem programu razgovaramo  o svim radovima i projektima u opštini Sopot, o značaju fizikalne medicine i terapije kod mladih i  funkcionisanju saobraćaja u gradu. Uživo smo na beogradskim pijacama, proveravamo kakva je situacija sa vodovodnim cevima na ovako niskim temperaturama, vodimo vas na konferenciju „Žene preduzetnice“ i na klizalište na Trgu Nikole Pašića. Sve vesti iz Beograda tokom pet sati našeg jutra.

Vidimo se od 7 do 12, sa vama će biti Jelena Bajević.

 

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Utorak
Zrnast sneg

Trenutna temperatura -6°C

Zrnast sneg

Sreda
Oblačno

Max: -3°C
Min: -7°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana