Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1200

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje punih pet sati, od 7 do 12, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine petočasovni jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Ivona Fuštić, Adriana Čortan, Jovana Manić, Jasmina Jončić  i Vladimir Đoković.

 

Gledaćete u petak…

Koje gradske pijace će biti оbnovljene, kakav je kvalitet namirnica i koliko često se kontrolišu, kako će izgledati inauguracija predsednika Vučića, koliko će se razlikovati od onih u drugim zemljama i kako će funkcionisati grad tokom svečanosti, saznajte u Jutarnjem programu Studija B. Stručnjaci nas savetuju kako da se izborimo sa diskus hernijom, a studentima i srednjoškolcima otkrivamo kako da dobiju stipendiju tokom školovanja, a potom i stalni posao. Najavićemo brojne koncerte i festivale ovog vikenda u našem gradu: koncert najboljih domaćih pank i rok bendova na Kalemegdanu, dva festivala u parku na Banovom brdu, najveći koncert klasične muzike u istoriji Srbije na otvorenom, manifestacija Bojčinsko kulturno leto u Surčin…

Od 7 do podneva sa vama Vladimir Djoković.

 

 

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 35°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana