Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1200

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje punih pet sati, od 7 do 12, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine petočasovni jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Ivona Fuštić, Adriana Čortan, Jovana Manić, Jasmina Jončić  i Vladimir Đoković.

 

U nedelju ćete gledati:

Budite i u nedelju uz jutarnji program Studija B. Saznajte sve o insulinskoj rezistenciji, oralnom zdravlju najmlađih kao i kulturnim programima na Zvezdari. Pratimo uživo kakvo je stanje na Ušću nakon još jedne večeri Beer Festa a ispratićemo i regatu kanu kluba Zemun. Pričaćemo i o rok kampu za devojčice a pozvaćemo vas i da udomite neku životinu. Sa vama od 7 do 11 Ivona Fuštić.

 

U ponedeljak ćete gledati:

Koji su to novi predmeti i da li će uniforme biti obavezne od septembra saznajte u jutarnjem programu u ponedeljak. Kako će na našu zemlju uticati odluka da se u zemljama EU voze samo automobili koji imaju euro 6 motore, sve o zemunskom otvorenom festivalu, manifestaciji Izađi na teglu uz sve najbitnije informacije iz prestonice saznajte od 7 do podneva samo na Studiju B. Vas voditelj kroz beogradsko jutro Ivona Fuštić.

 

 

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slaba kiša

Trenutna temperatura 20°C

Slaba kiša

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana