Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1200

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje punih pet sati, od 7 do 12, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine petočasovni jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Jelena Bajević, Jovana Manić i Vladimir Đoković.

 

U utorak ćete gledati:

Proveravamo kako se direktor Beogradske Filharmonije Ivan Tasovac snalazi u novoj, a staroj ulozi, vodećeg čoveka naše filharmonije. Vodimo Vas na koncert Seuna Kutija, proveravamo da li je sve spremno za novi Noćni market I predstavljamo najbolje dizajnere na Nedelji mode. Uživo Vas podsećamo da su rezerve krvi u Institutu za transfuziju na minimumu I brojimo novopostavljene table za lakše snalaženje u prestonici. Zajedno sa Vama obeležavamo I jubilej srpske kinematografije – pola veka od snimanja filma “Skupljači perja”. Brojimo dane i do puštanja fontana u rad.

 

Sa Vama je u programu „Beograde, dobro jutro“ od 7 pa sve do 12 Jovana Manić.

 

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 17°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 21°C
Min: 6°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana