Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1200

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje punih pet sati, od 7 do 12, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine petočasovni jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Jelena Bajević, Jovana Manić i Vladimir Đoković.

 U nedelju gledaćete…

Da li će i u februaru biti ledenih dana, koliko ledolomaca probija led na Dunavu i da li nam preti nestašica ribe zbog zaleđenih reka? Koliko ljudi dnevno potraži smeštaj i topli obrok u Prihvatilištu za odrasla lica, šta sve otkriva fotomonografija „Takav je život“ i koje se bajke čitaju na Sava promenadi u okviru beogradskih zimskih čarolija, saznajte u našem Jutarnjem programu. Sa vama od 7 do 11 Jasmina Jončić.

 

U ponedeljak gledaćete…

Kakva je situacija sa rezervama krvi i gde možete dati krv, koji besplatni programi očekuju đake u nastavku zimskog raspusta i zbog čega je važno da recikliramo čućete ukoliko budete uz naš jutarnji program i ovog ponedeljka. Sve najvažnije vesti o Beogradu od 7 do 12. Sa vama će biti Jelena Bajević.

 

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura -7°C

Sumaglica

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 0°C
Min: -8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana