Emisija – Beograde dobro jutro

03. 06. 2016. 10:57:02

beograde_dobro_jutro-720x405

Beograde, dobro jutro

radnim danima od 700 – 1000

vikendom od 700 – 1100

 

Emisija Beograde, dobro jutro od ponedeljka do petka traje emituje se od 7 do 10, vikendom do 11 časova. Istraživanja gledanosti pokazuju da je jutarnji program prestoničke televizije opravdao epitet najpouzdanijeg gradskog programa, sa brojnim programskim inovacijama i inicijativama.  Gledaoci, kroz dinamičnu formu emisije Beograde, dobro jutro, nisu samo posmatrači  već i aktivni učesnici našeg jutra, dok se ekipe Studija B svakodnevno nalaze uživo na nekoliko mesta u gradu.

Vesti iz grada, izveštaji sa terena, živa uključenja, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, prelistavanje štampe, pomoć gledaocima, razgovori sa građanima, interakcija sa programima Radija Studio B – čine jutarnji program Beograde, dobro jutro.

Voditelji emisije su:  Sanja Lubardić, Ivona Fuštić, Adriana Čortan, Jovana Manić i Vladimir Đoković.

 

U ponedeljak ćete gledati…

Od 7h do 10h u našem jutarnjem programu pričaćemo o zdravlju, o novim tehnologijama, o Novoj godini, o zimovanju,  o modi. Predstavićemo vam Future park i saznaćete sve o Hook aplikaciji. Tu smo da vam pružimo prave informacije za život u glavnom gradu, al ii za sva pitanja koja vas muče.

Kroz jutro vas vodi Adriana Čortan.

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Ponedeljak
Oblačno

Max: 2°C
Min: 0°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana