Asfaltirana ulica koja povezuje Zvezdaru i Voždovac Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 25. 04. 2018. 12:42:48

Asfaltiranje ulice Mitkov kladenac, koja povezuje opštine Zvezdaru i Voždovac završeno je, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, vrednost te investicije je oko 40 miliona dinara.

asfaltiranjaasfalt03122015.jpg

 

„Radeći ulice na teritoriji grada Beograda ušli smo u fazu kada više ne rekonstruišemo samo postojeće ulice, već radimo i saobraćajnice koje do sada nisu postojale, a Mitkov kladenac je jedna od tih saobraćajnica“, rekao je Vesić novinarima.

On je naveo da je ta ulica bila urađena do pola i da od 2011. postoji zahtev građana da se ona uradi.

„To je nešto čime se niko nije bavio. Mi smo sada došli u situaciju da možemo da rešavamo i ovakve probleme građana, da imamo novca za to i to smo i uradili jer svaka politika je dobra samo ako rešava probleme ljudima“, rekao je Vesić.

Ulica Mitkov kladenac povezuje opštine Zvezdaru i Voždovac, a dužine je 1.600 metara, ukazao je Vesić i dodao da je urađena saobraćajna signalizacija.

Kako je rekao, u planu je da se uradi i javna rasveta i uvede mini gradska linija, koja bi povezivala Veliki Mokri Lug i Kumodraž.

„To bi omogućilo građanima da žive bolje i da njihov život bude konforniji. Na tome ćemo raditi. Ne mogu da obećam da možemo da završimo odmah, ali da bismo pustili liniju mora da postoji put preko koga bi ta linija išla. Sada postoji, što znači da su preduslovi završeni“, rekao je Vesić.

Gradski menadžer je istakao da se u putnu infastrukturu u Beogradu nije ulagalo decenijama, koliko se ulaže poslednjih nekoliko godina.

„Putna infrastruktura je u lošem stanju i zato ćemo u narednom periodu više da se time bavimo“, poručio je Vesić.

Događaju su prisustvovali i predsednici opština Voždovac i Zvezdara, Aleksandar Savić i Miloš Ignjatović koji su izrazili zadovoljstvo zbog asfaltiranja ulice Mitkov kladenac jer to, kako su rekli, puno znači građanima.

 

NNNN

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Delimično oblačno

Petak
Pretežno sunčano

Max: 14°C
Min: 4°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana