Arsić:Glas za listu SNS, glas za sigurnu budućnost Beograda Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 14. 02. 2018. 19:41:17

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Veroljub Arsić razgovarao je sa najstarijim sugrađanima na opštini Zvezdara i tom prilikom istakao da Srpska napredna stranka brine o najstarijim sugrađanima pođednako, bez obzira da li oni žive u centru grada ili u prigradskim naseljima.

sns20102014.jpg

„Srpska napredna stranka vodi odgovornu socijalnu politiku, kako na republičkom nivou, tako i na gradskom i lokalnom. Briga o najstarijim sugrađanima nam je prioritet, što smo i pokazali povećanjem penzija, otvaranjem Klubova za penzionere širom Beograda, u kojima mogu kvalitetnije i sadržajnije da provode vreme, kao i projektom „senior kartica“, kojim više od 40.000 penzionera ostvaruje razne popuste“, rekao je Arsić.

On je ukazao i na to da predsednik Aleksandar Vučić ima najveću podršku upravo od najstarijih Beograđana, koji veruju u njegovu energiju i politiku koju sprovodi, jer se bori za stabilnost i budućnost Srbije.

„Tim Srpske napredne stranke je u poslednje četiri godine napravio velike rezultate. Zato je 4. mart važan dan za Beograd i za sve njegove građana i zato pozivam sve da glasaju za listu „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!“, jer tako daju glas timu koji voli ovaj grad i glasaju za sigurnu za budućnost Beograda“, zaključio je Arsić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Umerena kiša

Trenutna temperatura 1°C

Umerena kiša

Ponedeljak
Susnežica

Max: 3°C
Min: 1°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana