Albanci vređali srpskog predsednika tokom foruma u Alpbahu Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 26. 08. 2018. 14:14:48

Albanci su vređali srpskog predsednika psovkama koje gotovo redovno koriste lideri srpske opozicije i njihove pristalice. Naime, tokom foruma u Alpbahu organizovana je zajednička pres konferencija, koja se mogla direktno pratiti i na fejsbuk nalogu austrijskog predsednika.

Tokom prenosa pristizali su brojni komentari naših sunarodnika koji su nedvosmisleno podržali politiku predsednika Vučića. A sa druge strane pljuštale su brojne uvrede Albanaca koji su se obrušili na Vučića, iziritirani pohvalama koje je dobio ne samo od Srba, već i od Austrijanaca i Nemaca, koji su komentarisali njegov nastup, ideje, staloženost i perfektan engleski jezik.

Medjutim, ono što je privuklo najviše pažnje i što je zapravo najveća sramota srpske opozicije, jeste identična uvreda od strane Šiptara prema Vučiću, a koju sve vreme u Srbiji ponavljaju Dragan Djilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić. Šiptari, kao da ih je savetovao upravo neko iz srpske opozicije, sve vreme su ponavljali na tečnom srpskom jeziku “Vučiću pederu”. Baš poput Ustaša u Glini, koji su, slaveći pokolj u Oluji nad Srbima, u društvu Tompsona, izgovarali identičnu uvredu.

Vodje opozicije u Srbiji debelo treba da se zapitaju šta to nije normalno u njihovoj politici, kad tu istu, njihovu politiku, s radošcu prihvataju Ustaše i Šiptari. A dok je tako, znamo da je Vučić na pravom putu i da brine za srpski narod i Srbiju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti