Gradski Servis 22. 12. 2017. 13:20:13

Palilula, Borča, Mali zbeg – visoki računi za vodu, gledateljka dobija račune u kojima stoji da je potrošnja 80 kubika vode, kome treba da se žali?   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su nam da gledateljka Verica reklamaciju treba da uputi ovom preduzeću, a načini su: – putem mejla na adresu info@bvk.rs – […]

Palilula, Borča, Mali zbeg – visoki računi za vodu, gledateljka dobija račune u kojima stoji da je potrošnja 80 kubika vode, kome treba da se žali?

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su nam da gledateljka Verica reklamaciju treba da uputi ovom preduzeću, a načini su:

– putem mejla na adresu info@bvk.rs

– pisanim putem upućeno preko pošte naslovljeno na JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ za Službu prodaje, Kneza Miloša 27, Beograd i

-lično na šalterima za reklamacije u Kneza Miloša 27 i Danijelova 32, Beograd.

Ukoliko potrošač dobija račune od JKP „Infostan tehnologije“ potrebno je pored imena, prezimena i adrese da navede i šifru korisnika sa uplatnice. Ukoliko dobija račune od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ potrebno je da navede šifru potrošača koja se nalazi na svakom našem računu.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 25°C
Min: 18°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana