Vesić za Nacionalist: Politika Vučića garant suverene i jake Srbije Studio B

BeogradBeograd Pocetna 05. 12. 2017. 19:05:38

Srpska politika Vučića je garant suverene i jake Srbije, ocenio je u intrevjuu za Nacionalist gradski menadžer Goran Vesić. Beograd je danas grad koji se ubrzano razvija posle više decenija stagnacije. To se vidi golim okom. Broj nezaposlenih u Beogradu pao je ispod 100 hiljada posle duže od decenije, istakao je Vesić.  

Vesic-Goran-2014-zvanicna.jpg-greb

Gradski menadžer je rekao da je Beograd postao grad kranova jer ima preko 1200 aktivnih gradilišta od čega je oko stotinu gradskih jer radimo infrastrukturu odnosno puteve, kanalizaciju i vodovod.

Govoreći o  o predstojećim gradskim izborima, Vesić kaže da opozicija nema nikog drugog da istakne osim recikliranog bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa. Deo tih ljudi ne samo da živi u prošlosti nego živi u oblacima i misli da će Vučića koji ih je potukao do nogu pre manje od šest meseci tako što je osvojo 55 odsto glasova u prvom krugu predsedničkih izbora sada da pobede u Beogradu.

Govoreći o Kosovu i Metohiji Vesić navodi da je danas jasno da je to Srbija trebala da uradi 2003. godine jer 14 godina kasnije to pokušava da uradi Aleksandar Vučić pošto Vojislav Koštunica i Boris Tadić nisu radili ništa. Đinđić je, recimo, okrenuo Srbiju prema Nemačkoj i uspostavio tesnu saradnju sa najmoćnijom državom Evrope. Danas je Nemačka iskren prijatelj Srbije zahvaljujući ličnim odnosnima Aleksandra Vučića i Angele Merkel. Dakle, danas Srbija se u Srbiji dešavaju mnogi procesi koje je pokrenuo Đinđića a kojima je Vučić dao snagu i zamah. Imao je snagu i radnu energiju koju danas pokazuje Aleksandar Vučić.

Opširnije na sajtu Nacionalist.rs

http://www.nacionalist.rs/2017/12/05/ekskluzivno-za-nacionalist-goran-vesic-srpska-politika-vucica-je-garant-suverene-i-jake-srbije/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Oblačno

Četvrtak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -3°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana