Gradski Servis 14. 11. 2017. 10:09:08

Gledalac je osoba sa invaliditetom stanuje na 4. spratu. S obzirom da ne može da se kreće, silazi i izlazi iz zgrade, jer nema jednu nogu, pita kome da se obrati da mu pomognu kako bi taj problem sa kretanjem  rešio. (Radoje)   Iz JP „Gradsko stambeno“ odgovorili su nam da iako zgrada u kojoj […]

Gledalac je osoba sa invaliditetom stanuje na 4. spratu. S obzirom da ne može da se kreće, silazi i izlazi iz zgrade, jer nema jednu nogu, pita kome da se obrati da mu pomognu kako bi taj problem sa kretanjem  rešio. (Radoje)

 

Iz JP „Gradsko stambeno“ odgovorili su nam da iako zgrada u kojoj gledalac živi nije u sistemu održavanja JP ,,Gradsko stambeno’’ to nije prepreka da isto preduzeće pristupi ugradnji lifta u zgradu. JP ,,Gradsko stambeno’’ je uz podršku grada Beograda pokrenulo akciju ugradnje novih liftova na do 60 mesečnih rata, kojom se stanarima pruža prilika da po do sada najpovoljnijim uslovima zamene stari lift novim, ili ga ugrade po prvi put, ukoliko za to postoje tehnički uslovi. Sugrađani im se mogu obratiti zahtevom za ugradnju lifta. Kako bi se procedura maksimalno olakšala, u cilju povećanja efikasnosti čitave procedure, omogućili su stanarima da prijavu izvrše tako što će upravnik stambene zajednice svoju zgradu prijaviti putem telefona 0800 200 011 (poziv je besplatan za fiksnu telefoniju), ili *011, ukoliko se prijava vrši putem mobilnog telefona. Prijavu je moguće izvršiti i slanjem zahteva na mejl adresu novilift@stambeno.com, i tom priliko je potrebno naglasiti da se radi o prijavi za akciju novi lift na do 60 rata i ostaviti podatke o stambenoj zgradi i njenom upravniku. Nakon prijema i obrade zahteva, stručna služba preduzeća izvršiće pregled zgrade u cilju utvrđivanja tehničkih mogućnosti za ugradnju lifta, o čemu će stanari biti blagovremeno obavešteni.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana