Besplatni sportski programi na Čukarici Studio B

BeogradBeograd Pocetna 13. 11. 2017. 13:46:22

Opština Čukarica od početka novembra organizuje besplatne sportske programe za sve generacije. U toj opštini kažu da su se u akciju uključile i tri teretane sa te opštine, koje su obzbedile besplatne termine ponedeljkom, petkom i nedeljom.

teretana.jpg-greb

Cilj akcije je, kako ističu u opštini Čukrarica, da se promovišu  fizička aktivnost i zdrave životne navike a ta opština organizuje i brojne radionice na tu temu, u koju su uključena deca sa inkluzijom predškolskog i školskog uzrasta.

 

Nove sprave za fitnes na otvorenom na Ceraku

Opština Čukarica opremila je i uredila još jednu od mnogobrojnih teretana na otvorenom, ovog puta u naselju Cerak. Na zelenoj površini u Petefijevoj ulici prekoputa broja 19 postavljeno je šest sprava za fitnes teretane na otvorenom sa svim pratećim urbanim mobilijarom.

Članica Opštinskog veća Violeta Jevđić kaže da se opština Čukarica trudi da našim sugrađanima približi sadržaje koji će im ispuniti slobodno vreme, kako bi mogli da povedu računa o svom zdravlju i kondiciji.

“Ova teretana je uređena na inicijativu vežbača i primer je kako zajedno sa građanima lokalna samouprava može da promeni neke stvari u našem kraju i da zajedno stvaramo lepšu i bolju Čukaricu”, istakla je Violeta Jevđić. teretana-cerak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 17°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana