8. mart na Zvezdari Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 08. 03. 2018. 08:18:39

Tradicionalno, već osmi put na Zvezdari, u prostorima Sportskog centra „Olimp”, Vjekoslava Kovača 11, obeležava se međunarodni Dan žena, 8. mart u znaku sportskih takmičenja i druženja kojim sugrađani sa invaliditetom kroz radost i lepotu igre upućuju poruku pažnje, solidarnosti i ljubavi.

grbgradabeograda02102014.jpg

Priredba počinje u 10 sati, a okupiće oko 120 učesnika iz čitavog grada.

Članice i članovi brojnih sportskih udruženja i klubova, učenici i studenti, korisnici usluga u ustanovama dečje, socijalne i zdravstvene zaštite, kao i organizacija koje okupljaju osobe sa invaliditetom, moći će da se upoznaju, ali i oprobaju u nizu sportskih sadržaja i disciplina koji se nude i na raspolaganju su tokom godine: poligon, stoni tenis, boćanje, pikado, pločice, tekvondo, karate, a po prvi put susrešće se i sa kod nas još uvek nedovoljno razvijenom, ali sve popularnijom, disciplinom karlinga.

Organizatori ove manifestacije, koja s pravom stiče sve veći ugled, a koji su za sve pripadnice nežnijeg pola obezbedile prigodne poklone, su Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara, a njeno održavanje podržao je i omogućio Grad Beograd, posredstvom Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slab sneg

Trenutna temperatura -1°C

Slab sneg

Petak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -1°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana