Objavljeno: 14.07.2017. 11:23 Izmenjeno: 14.07.2017. 11:23

Ripanj, Prnjavor, Put za Stublove prvi deo – pre 3, 4 meseca dobili su vodovodnu mrežu, ali samo jedan dan je bilo vode i posle toga ništa. Gledaoca interesuje kada će vodosnabdevanje biti uredno.   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacije“ su nam odgovorili da je u ulici Kragujevački put na opštini Voždovac izvedena vodovodna […]

Ripanj, Prnjavor, Put za Stublove prvi deo – pre 3, 4 meseca dobili su vodovodnu mrežu, ali samo jedan dan je bilo vode i posle toga ništa. Gledaoca interesuje kada će vodosnabdevanje biti uredno.

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacije“ su nam odgovorili da je u ulici Kragujevački put na opštini Voždovac izvedena vodovodna mreža, koja je nastavak cevovoda od Brđanske ulice do Kragujevačkog puta. Da bi se potrošači priključili na novoizgrađenu mrežu, potrebno je da se uradi njeno ispiranje. S obzirom na to da je ukupna dužina novoizvedene mreže osam kilometara, potrebne su velike količine vode za ispiranje pomenutog dela sistema. Usled visokih dnevnih temperatura vazduha i registrovane višestruko uvećane potrošnje vode na distributivnom vodovodnom sistemu, naše Preduzeće nije bilo u mogućnosti da obezbedi dodatne količine vode za ispiranje gore navedene mreže.

Kako bi svi potrošači u naselju Trešnja imali uredno vodosnabdevanje, potrebno je i da se dodatno izgradi jedan cevovod. Do kraja 2017. godine svi korisnici u naselju Trešnja moći će da koriste vodu iz gradskog vodovodnog sistema.

One Response to “”

  1. Mirjana каже:

    Potpune su neistine o ispiranju cevi..jedan dan puste vodu dva tri sata pa ugase..mi trenutno mi nemamo vodu 60h..a nemamo ni alternativu..vodu za pice kupujemo..te sa istom kupamo decu jer na ovoj vrucini drugacije ne bismo opstali..uzas sta rade..sve smo uredno platili..i ocekujemo da bar ponekad popijemo po koju kap vode sa te cesme.. iskreno se nadamo da ova bruka nece potrajati..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana