Gradski Servis 07. 07. 2017. 10:26:10

Barajevo, Talambas, Ulica bratstva i jedinstva 156 – još jednom se javila i gledateljka iz ovog naselja pored Ibarske magistrale. Ona kaže da 13 godina plaća odnošenje smeća a nema ni kontejnera ni kante. Kaže da je najbliži kontejner udaljen oko 300, 400 metara.   Zbog velike razuđenosti terena i brojnih uličica u koje kamioni […]

Barajevo, Talambas, Ulica bratstva i jedinstva 156 – još jednom se javila i gledateljka iz ovog naselja pored Ibarske magistrale. Ona kaže da 13 godina plaća odnošenje smeća a nema ni kontejnera ni kante. Kaže da je najbliži kontejner udaljen oko 300, 400 metara.

 

Zbog velike razuđenosti terena i brojnih uličica u koje kamioni za odvoženje smeća ne mogu da uđu, udaljenost kontejnera ponekad je veća i od 500 metara. U planu je da se domaćinstvima podele kante za smeće čime će se ovaj problem rešiti. Do sada je nabavljeno 2000 kanti, a u toku je postupak za nabavku manjeg kamiona za smeće koji će služiti za pražnjenje  kanti. Očekuje se da će ovaj postupak biti završen do kraja jula tekuće godine i tek posle toga moguće je početi sa podelom kanti domaćinstvima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Petak
Promenljivo oblačno

Max: 20°C
Min: 13°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana