Gradski Servis 20. 04. 2017. 11:09:56

Barajevo, Baljevac – gledateljka kaže da su pre dve godine postavljene bandere u njenoj ulici – Beogradska od br. 15 do 18A i 18B – ali rasveta još uvek nije proradila i kad su tražili rešenje nadležni „prebacuju s jednog na drugog“. (Gordana)   Odgovor GO Barajevo: U Odeljenju za planiranje, investicije i razvoj kome […]

Barajevo, Baljevac – gledateljka kaže da su pre dve godine postavljene bandere u njenoj ulici – Beogradska od br. 15 do 18A i 18B – ali rasveta još uvek nije proradila i kad su tražili rešenje nadležni „prebacuju s jednog na drugog“. (Gordana)

 

Odgovor GO Barajevo:

U Odeljenju za planiranje, investicije i razvoj kome je prosleđeno ovo pitanje dobili smo odgovor da je izlaskom na teren konstatovano da u ovom slučaju postoje tehnički uslovi za postavljanje javne rasvete. U toku je postupak nabavke potrebnog materijala za ugradnju uličnog svetla, a nabavku treba da izvrši JKP „Javno osvetljenje“ – Beograd sa kojim opština Barajevo ima potpisan ugovor o održavanju javne rasvete na području opštine. Postupak je u toku i kada potreban materijal bude nabavljen i ovaj zahtev biće pozitivno rešen, – kažu u GO Barajevo.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 24°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana