Gradski Servis 20. 03. 2017. 09:22:04

  (od 15.3) Barajevo, Vranić, ulica Milinka Jelića – gledateljka se žali da je na prilazu sa Ibarske magistrale put sasvim propao i da je hitno potrebno asfaltiranje. Pored toga, žali se da na istom potesu ne radi ni javna rasveta, jer je potrebno zameniti sijalice. (Vera)   Odgovor GO Barajevo: Ulica Milinka Jelića u […]

 

(od 15.3) Barajevo, Vranić, ulica Milinka Jelića – gledateljka se žali da je na prilazu sa Ibarske magistrale put sasvim propao i da je hitno potrebno asfaltiranje. Pored toga, žali se da na istom potesu ne radi ni javna rasveta, jer je potrebno zameniti sijalice. (Vera)

 

Odgovor GO Barajevo:

Ulica Milinka Jelića u Vraniću nalazi se na spisku ulica koje su predviđene za asfaltiranje. Kada će biti asfaltirana zavisi pre svega od toga koliko sredstava bude obezbeđeno za asfaltiranje ulica na području Barajeva, kao i od prioriteta, pri čemu prednost imaju ulice i putevi na kojima se odvija javni prevoz. Što se tiče neispravnih sijalica na javnoj rasveti, ova prijava je prosleđena Odeljenju za planiranje, investicije i razvoj i u narednom periodu sijalice će biti zamenjene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Sumaglica

Trenutna temperatura 1°C

Sumaglica

Utorak
Susnežica

Max: 1°C
Min: 0°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana