Gradski Servis 02. 02. 2017. 12:28:29

Rakovica, Petlovo brdo – gledateljka se žali da je od neočišćenih trotoara i parkiranih automobila nemoguće preći od Kneževca do Petlovog brda, jer su celom dužinom parkirana kola i sve je pod ledom i snegom, tako da su pešaci prinuđeni da idu kolovozom. – Ista gledateljka pita kada će biti betonirana i uređena pešačka staza […]

Rakovica, Petlovo brdo – gledateljka se žali da je od neočišćenih trotoara i parkiranih automobila nemoguće preći od Kneževca do Petlovog brda, jer su celom dužinom parkirana kola i sve je pod ledom i snegom, tako da su pešaci prinuđeni da idu kolovozom.

– Ista gledateljka pita kada će biti betonirana i uređena pešačka staza koja povezuje adrese Mrakovička 48 i Oplenačka 51, i šta treba uraditi da se staza popravi?

– Pitanje i problem izgradnje pešačke staze uputili smo na adresu GO Rakovica, gde bi trebalo da bude upućen i ovakav zahtev Srbislave i njenih komšija.

– Takođe, neočišćene površine ispred stambenih objekata između Kneževca i Petlovog brda prosledili smo GO Rakovica, jer je to problem koji sankcioniše opštinska komunalna inspekcija.

– Bahato i pogrešno parkiranje sankcioniše Komunalna policija, pa bi najbolje bilo da se ovakve pojave prijave njihovim pripadnicima, koji na licu mesta svojim tabletima slikaju prekršioce, ostavljajući im obaveštenje ispod brisača, a prekršajni nalog se šalje na kućnu adresu.

Gledateljka može pozvati opratere Komunalne policije birajući besplatni br. Pozivnog centra Beokom servisa 0800/110011 – opcija 2 (bez toga se dobija operater Beokoma) ili 011/30-90-007 (u slučaju da zove sa mobilne ili druge mreže).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 11°C

Slaba kiša

Utorak
Malo i umereno oblačno

Max: 16°C
Min: 9°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana