Gradski Servis 11. 01. 2017. 11:03:22

  (od 5.1) Novi Beograd, Palmira Toljatija (pijaca kod starog Merkatora) – gledateljka iz obližnje ul. Aleksinačkih rudara pita da li neko može da reaguje zbog problema koje prave kamioni i dr. vozila ribarnice „Tropiko“ na trotoaru kod ulaza u pijacu. Kaže da zbog tih kamiona deca i ostali moraju da obilaze i idu kolovozom […]

 

(od 5.1) Novi Beograd, Palmira Toljatija (pijaca kod starog Merkatora) – gledateljka iz obližnje ul. Aleksinačkih rudara pita da li neko može da reaguje zbog problema koje prave kamioni i dr. vozila ribarnice „Tropiko“ na trotoaru kod ulaza u pijacu. Kaže da zbog tih kamiona deca i ostali moraju da obilaze i idu kolovozom a umesto bezbedno – trotoarom.

Odgovor JKP „Gradske pijace“

Zbog obeležavanja jednog od najvećih hrišćanskih praznika Božića, proteklih dana zabeležene su velike gužve kako na pijacama, tako u lokalima koji posluju u okviru pijaca, te se saobraćaj u okolini pijačnih kompleksa otežano odvijao.

Slična situacija bila je i na pijaci TC „Novi Beograd“, imajući u vidu, da lokal na koji se žalila naša sugrađanka je ujedno i  glavni distributni centar za snadbevanje građana glavnog grada ribom, – kažu u JKP „Gradske pijace“.

Na opisanu situaciju, kao i na nelegalnu prodaju u blizini predmetne pijace, mogu da reaguju pripadnici Komunalne policije, tako da sugrađanka Živka to može prijaviti operaterima Komunalne policije u Beokom servisu na besplatni br. tel. 0800/110011 (za fiksnu mrežu Telekoma) ili na tel. 011/30-90-007 (za mobilne i druge mreže).

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura -1°C

Oblačno

Nedelja
Moguć sneg

Max: -3°C
Min: -6°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana