Gradski Servis 28. 11. 2016. 10:06:33

  Zemun, Zemunska bolica – gledateljka se žali na rad dežurnog lekara-ortopeda dr Aleksandra Vojvodića (kako piše na pečatu) u Zemunskoj bolnici koji je 18.11. oko 19.30h na dežurstvu bio neprijatan prema njoj, nije hteo da obrazloži izveštaj da li je noga uganuta ili nešto drugo, nego je odmah rekao „longeta“. Kada se gledateljka pobunila […]

 

Zemun, Zemunska bolica – gledateljka se žali na rad dežurnog lekara-ortopeda dr Aleksandra Vojvodića (kako piše na pečatu) u Zemunskoj bolnici koji je 18.11. oko 19.30h na dežurstvu bio neprijatan prema njoj, nije hteo da obrazloži izveštaj da li je noga uganuta ili nešto drugo, nego je odmah rekao „longeta“. Kada se gledateljka pobunila na takvo ponašanje, rekao je „nemoj više da te vidim u Hitnoj!“ i da ga ne interesuje“. Pita kome da se žali?

Ista gledateljka ima lepa iskustva sa drugim lekarima iz Zemunske bolnice i pohvaljuje rad ginekologa dr Jasmine Lapčević Pešić i cele njene ekipe iz zemunskog porodilišta, a takođe i onkologa dr Petra Radlovića i sestre Zorice Bigić, za koje ima samo pohvale.

Sve rečeno preneto je direktoru i upravi KBC „Zemun“, gde se zahvaljuju na pohvalama, i Sekretarijatu za zdravstvo, odakle smo dobili odgovor:

Nezadovoljna pacijentkinja može podneti prigovor savetniku pacijenata.

Prigovor se može podneti pismeno – dopis naslovljen na Sektor za zaštitu prava pacijenata, Tiršova 1, 11000 Beograd, zatim usmeno na zapisnik koji sačinjava savetnik pacijenata u prostorijama Sektora, kao i putem mejla na adresu:savetnik.pacijenata@beograd.gov.rs.

Pisani prigovor dostavlja se putem pošte, odnosno neposrednom predajom na navedenu adresu. Ukoliko se prigovor dostavlja mejlom, potrebno ga je svojeručno potpisati i to tako što se prigovor odštampa, svojeručno potpiše, skenira i u prilogu mejla pošalje na gore naznačenu mejl adresu.

Sva obaveštenja u vezi sa podnošenjem prigovora, kao i sve informacije i savete u vezi sa pravima pacijenata, mogu se dobiti na broj telefona: 360-56-34, kao i neposredno u prostorijama Sektora za zaštitu prava pacijenata, Tiršova 1, prizemlje, kancelarija broj 9, svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 časova.

Prijem kod savetnika pacijenata se ne zakazuje.

 

 

One Response to “”

  1. Natalija Vržina kaže:

    Dr Aleksandar Vojvodić je, po mom, ali iiskustvu moje mame, bake, kume i prijateljice, profesionalan, predusretljiv, strpljiv i požrtvovan hirurg. Takođe, koliko god da je zauzet, umoran i u žurbi uvek je nasmejan i prijatan. A primetila sam i da je kolegijalan. Sve pohvale i svaka mu čast!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana