Gradski Servis 13. 12. 2018. 15:05:36

  Rakovica, Kijevo, 2. septembra 132 – gledalac se žali da je ulica raskopana, odnosno nije vraćena u prvobitno stanje, kao i i da je na istoj adresi otvoren kanal koji je pun smeća. (Momčilo) Iz Odseka komunalne inspekcije GO Rakovica dobili smo sledeći odgovor: Obaveštavamo vas da je u Odseku komunalne inspekcije GO Rakovica, […]

 

Rakovica, Kijevo, 2. septembra 132 – gledalac se žali da je ulica raskopana, odnosno nije vraćena u prvobitno stanje, kao i i da je na istoj adresi otvoren kanal koji je pun smeća. (Momčilo)

Iz Odseka komunalne inspekcije GO Rakovica dobili smo sledeći odgovor:

Obaveštavamo vas da je u Odseku komunalne inspekcije GO Rakovica, na osnovu elektronske predstavke koju ste nam prosledili dana 04.12.2018. godine, u vezi sa pružnim kanalom u ul. 2.septembra. kod br. 132, u Kijevu, pokrenut upravni postupak broj 355-2406/2018-VII. Komunalni inspektor je izvršio vanredni inspekcijski pregled predmetne lokacije, sačinio foto-dokumentaciju i kontaktirao podnosioca prijave. Kako je utvrđeno da se radi o kanalu uz prugu, kod železničkog stajališta Kijevo, koji je zarastao u gusto rastinje, koji je prepunjen ustajalom vodom i smećem, a sve kao posledica radova na rekonstrukciji pomenute pruge, komunalni inspektor je utvrdio da nije nadležan za postupanje u pokrenutom upravnom postupku, te je predmetnu prijavu prosledio nadležnoj Grupi za inspekcijske poslove železnice, Sektora za inspekcijski nadzor u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dopisom broj 355-2406/2018-VII, od 06.12.2018. godine.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana