Gradski Servis 11. 09. 2018. 13:13:53

Zvezdara, Dragoljuba Ristića 8 – Gledateljka navodi da je u strujimeru, u dvojnoj kući, vlasnik dugog stana, Tomović, postavio prekidač koji je zaključao i koji kontroliše napajanje el. energijom  stan gledateljke. Zbog toga gledateljka nije imala struju u periodu od 18.08. do 29.08.2018. godine. Ona moli da ekipa EPS Distribucije ukloni prekidač iz strujomera, pošto […]

Zvezdara, Dragoljuba Ristića 8 – Gledateljka navodi da je u strujimeru, u dvojnoj kući, vlasnik dugog stana, Tomović, postavio prekidač koji je zaključao i koji kontroliše napajanje el. energijom  stan gledateljke. Zbog toga gledateljka nije imala struju u periodu od 18.08. do 29.08.2018. godine. Ona moli da ekipa EPS Distribucije ukloni prekidač iz strujomera, pošto ga je postavilo privatno lice, bez odobrenja EPS-a. (Nada)

 

Beokom je pitanje gledateljke prosledio EPS Distribuciji i dobijen je sledeći odgovor:

Izlaskom na teren dana 10.09.2018. godine, ekipa Ogranka Beograd Centar zatekla je  merno razvodni orman (u nastavku MRO) kupca koji reklamira problem DOSTUPAN na spoljnom zidu. MRO drugog kupca u objektu je nedostupan (u zaključanom delu objekta) i nije bilo moguće utvrditi da li je nešto ugrađivano naknadno ili je u pitanju ZAJEDNIČKI prekidač u MRO za oba kupca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Susnežica

Trenutna temperatura 1°C

Susnežica

Ponedeljak
Susnežica

Max: 3°C
Min: 0°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana