Gradski Servis 03. 09. 2018. 14:08:55

  Učiteljsko naselje, ul. Pljevaljska – Gledalac navodi da ima nepropisno parkiranih vozila i moli da se postavi saobraćajni znak zabrane parkiranja. (Branko)   Problem nepropisnog parkiranja gledalac može prijaviti Komunalnoj policiji u trenutku narušavanja komunalnog reda, telefonskim putem na broj 0800/11 00 11, koji je otvoren za građane 24 sata dnevno svakog radnog dana, […]

 

Učiteljsko naselje, ul. Pljevaljska – Gledalac navodi da ima nepropisno parkiranih vozila i moli da se postavi saobraćajni znak zabrane parkiranja. (Branko)

 

Problem nepropisnog parkiranja gledalac može prijaviti Komunalnoj policiji u trenutku narušavanja komunalnog reda, telefonskim putem na broj 0800/11 00 11, koji je otvoren za građane 24 sata dnevno svakog radnog dana, vikendom i u dane državnih i verskih praznika, po kojima će komunalni policajci u skladu sa svojim ovlašćenjima postupiti u najkraćem mogućem roku i u skladu sa zatečenim stanjem preduzeti mere za koje su ovlašćeni. Navedeni broj telefona je za pozive iz fiksne mreže. Ukoliko se radi o pozivima iz mobilne mreže, prijave se upućuju na telefon 011/30 90 007.

Predlog za postavljanje saobraćajne signalizacije prosleđen je Sekretarijatu za saobraćaj. Stručna ekipa Sekretarijata za saobraćaj izaći će na teren kako bi snimila stanje i razmotrila moguće mere na predmetnoj lokaciji. O nalazima sa terena i mogućim merama naknadno ćemo Vas obavestiti.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 7°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 14°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana