Gradski Servis 20. 08. 2018. 08:02:53

Palilula, Ulica majora Ilića13 – gledateljka pita da li je u okviru rekonstrukcije Palilulske pijace predviđeno i uređenje fasade u Ulici majora Ilića 13?(Mirjana) Beokom je pitanje gledateljke Mirjane uputio Sekretarijatu za Komunalne i stambene poslove. Iz ovog Sekretarijata dobili odgovorili su nam sledeće: Sekretarijat za komunalne i stambene poslove kao nosilac posla i koordinator […]

Palilula, Ulica majora Ilića13 – gledateljka pita da li je u okviru rekonstrukcije Palilulske pijace predviđeno i uređenje fasade u Ulici majora Ilića 13?(Mirjana)

Beokom je pitanje gledateljke Mirjane uputio Sekretarijatu za Komunalne i stambene poslove. Iz ovog Sekretarijata dobili odgovorili su nam sledeće:
Sekretarijat za komunalne i stambene poslove kao nosilac posla i koordinator aktivnosti na sprovođenju mera tehničke zaštite na objektima i prostornim kulturno-istorijskim celinana teritoriji grada Beograda utvrđenim za kulturna dobra, realizovao je I i II fazu Programa sprovođenja mera tehničke zaštite objekata i prostornih kulturno-istorijskih celina („Službeni list grada Beograda“ br. 57/16, 24/17 i 50/17).
U toku je sprovođenje III faze Programa sprovođenja mera tehničke zaštite objekata i prostornih kulturno-istorijskih celina. Objekat u Ulici majora Ilića br. 13 nije obuhvaćen Predlogom fazne realizacije restauracije fasada objekata u okviru uličnih poteza i zaštićenih prostornih celina užeg gradskog jezgra, urađenim od strane Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, pa samim tim nije obuhvaćen Programom za koji je Sekretarijat za komunalne i stambene poslove određen za nosioca posla i koordinatora aktivnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 21°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana