Gradski Servis 16. 08. 2018. 14:04:18

Stari grad, Pop Lukina – Gledateljka pita zbog čega je već mesec dana zatvorena NIS-ova pumpa u Pop Lukinoj ulici na Starom gradu. Da li je planirano njeno rušenje? (Gordana)   Pitanje redovne gledateljke rubrike „5 pitanja – 5 odgovora“, Gordane, Beokom je prosledio NIS-u. Iz ove kompanije su nam odgovorili sledeće: U okviru procesa […]

Stari grad, Pop Lukina – Gledateljka pita zbog čega je već mesec dana zatvorena NIS-ova pumpa u Pop Lukinoj ulici na Starom gradu. Da li je planirano njeno rušenje? (Gordana)

 

Pitanje redovne gledateljke rubrike „5 pitanja – 5 odgovora“, Gordane, Beokom je prosledio NIS-u. Iz ove kompanije su nam odgovorili sledeće:

U okviru procesa modernizacije i optimizacije maloprodajne mreže kompanije NIS, 1. jula ove godine sa radom je prestala benzinska stanica u Pop Lukinoj ulici u Beogradu.

Ponovno puštanje u rad ove benzinske stanice nije planirano. O budućoj nameni ovog prostora kompanija NIS je, kao i uvek do sada u sličnim situacijama, spremna da donese odluku u saradnji sa partnerima iz Grada Beograda, a na zadovoljstvo svih građana prestonice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana