Gradski Servis 10. 05. 2018. 11:32:37

Novi Beograd, Ledine – kada će napraviti kanalizaciju u novom delu Ledina? Smetaju im septičke jame. (Živana) Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da je u saradnji sa nadležnim JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, usaglašen plan aktivnosti na opremanju naselja Ledine nedostajućom infrastrukturom. Problem kanalisanja naselja je složen, jer postojeći […]

Novi Beograd, Ledine – kada će napraviti kanalizaciju u novom delu Ledina? Smetaju im septičke jame. (Živana)

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da je u saradnji sa nadležnim JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, usaglašen plan aktivnosti na opremanju naselja Ledine nedostajućom infrastrukturom. Problem kanalisanja naselja je složen, jer postojeći primarni recipijenti za kišnu i fekalnu kanalizaciju nisu dovoljnog kapaciteta da prihvate otpadne vode iz pravca naselja Ledine.
U Direkciji je u toku postupak javne nabavke za izbor najpovoljnijeg ponuđača za ugovaranje izrade Generalnog projekta kanalisanja naselja Ledine i okolnog slivnog područja, koji bi sagledao moguća tehnička rešenja, definisao kapacitete budućih recipijenata i potrebnih crpnih stanica u sistemu, kao i konceptualno rešenje sekundarne mreže u naselju. Realizacija primarnih objekata u sistemu, uslov je za dalji razvoj kanalizacione mreže u naselju.

One Response to “”

  1. Jelena Urosevic kaže:

    Kada ce napraviti trotoaru novom delu Ledina i spojiti bulevatom sa kvantasem?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 19°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana