Gradski Servis 08. 03. 2018. 10:02:24

Rakovica, Miljakovac, Čelebićka 3 – gledateljka kaže da je parkić na ovoj adresi devastiran, 50 godina nije uređen.   Iz JKP „Zelenilo Beograd“ dobili smo potpuniji odgovor u kojem stoji sledeće: Ovim Vas izveštavamo da se javna zelena površina u Čelebićkoj br. 3 u stambenom naselju Miljakovac nalazi u Pregledu površina koje održava JKP „Zelenilo […]

Rakovica, Miljakovac, Čelebićka 3 – gledateljka kaže da je parkić na ovoj adresi devastiran, 50 godina nije uređen.

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ dobili smo potpuniji odgovor u kojem stoji sledeće:

Ovim Vas izveštavamo da se javna zelena površina u Čelebićkoj br. 3 u stambenom naselju Miljakovac nalazi u Pregledu površina koje održava JKP „Zelenilo Beograd“. Dečije igralište na navedenoj lokaciji obuhvaćeno je Programom redovnog održavanja JKP „Zelenilo Beograd“, Područje Rakovica, kao peta kategorija održavanja kojom su obuhvaćena stambena naselja.

Na dečijem igralištu, na betonskoj podlozi, postavljeni su rekviziti za igru dece (klackalica, ljuljaška) starog tipa. Na osnovu naših saznanja, u toku je izrada tehničke dokumentacije sanacije predmetne javne zelene površine od strane stručne službe JKP „Zelenilo Beograd“. Shodno odobrenim finasijskim sredstvima za ove namene i prioritetima JKP „Zelenilo Beograd“, realizovaće se i radovi na sanaciji javne zelene površine u Čelebićkoj br.3.

O daljim preduzetim merama po ovom pitanju bićete blagovremeno obavešteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Magla

Trenutna temperatura -3°C

Magla

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 1°C
Min: -5°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana