Gradski Servis 23. 01. 2018. 12:23:27

Grocka, Ritopek – kada će ovo naselje dobiti vodu? (Gordana)   Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2018. godinu, Direkcija planira pokretanje javnih nabavki za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju hidrotehničkih objekata kao i formiranje građevinske parcele za vodovodnu mrežu i objekte u naselju Ritopek, što je preduslov za izgradnju sekundarne vodovodne mreže u […]

Grocka, Ritopek – kada će ovo naselje dobiti vodu? (Gordana)

 

Programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2018. godinu, Direkcija planira pokretanje javnih nabavki za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju hidrotehničkih objekata kao i formiranje građevinske parcele za vodovodnu mrežu i objekte u naselju Ritopek, što je preduslov za izgradnju sekundarne vodovodne mreže u naselju Ritopek, odgovorili su nam iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

 

 

One Response to “”

  1. Matke kaže:

    Sto znaci da posto planirate ,u narednih 10 godina odaberete parcelu za hidrotehnicki objekat,pa jos 10 godina da izgradite,vec mi je muka,a uz sve to jos niste doneli I pustili plan o detaljnoj regulaciji za ritopek,nema legalizacije,nema nikakvih dozvola,nema niceg,a za sva ostala naselja u opstini grockoj je donet plan o detaljnoj regulaciji,uradjeni I rade se vodovod kanalizacija,trotoari skole vrtici a za ritopek nista,JEL VI TO VRSITE GENOCID NAD TIM LJUDIMA U RITOPEKU!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Malo i umereno oblačno

Max: 23°C
Min: 12°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana