Gradski Servis 12. 01. 2018. 10:36:26

Novi Beograd, Blok 44 – gledateljka pita zašto na pijacu u bloku 44 građani uvode pse iako je to zabranjeno. Žalila se upravniku pijace, ali ništa se ne dešava. Ona se boji pasa, a građani često vezuju pse ispred prodavnica. (Ljiljana)   IZ JKP „Beogradske pijace dobili smo odgovor da prema Odluci o pijacama, članu […]

Novi Beograd, Blok 44 – gledateljka pita zašto na pijacu u bloku 44 građani uvode pse iako je to zabranjeno. Žalila se upravniku pijace, ali ništa se ne dešava. Ona se boji pasa, a građani često vezuju pse ispred prodavnica. (Ljiljana)

 

IZ JKP „Beogradske pijace dobili smo odgovor da prema Odluci o pijacama, članu 11 nije dozvoljeno uvođenje pasa na beogradske pijace, što zaposleni u upravi pijace „Blok 44“ strogo kontrolišu. Nesavesni sugrađani ponekad zloupotrebljavaju to što pijaca ima više ulaza, i što dolazi veliki broj kupaca, stvaraju se gužve, pa zaposleni ne mogu u svakom trenutku da kontrolišu celu situaciju. Ukoliko se slučaj ponovi, potrebno je da se gledateljka obrati upravniku pijace „Blok 44“ kako bi preduzeo dalje mere.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 3°C

Slaba kiša

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 7°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana